Butikktelt | O.B.Wiik AS Skip to content

Butikktelt fra O.B.Wiik

Vi tilbyr flere løsninger rettet mot butikker som for eksempel ønsker å sette opp et Klikk&Hent-telt, en sommerbutikk eller skal ha et arrangement. Uansett hvilket bruksbehov du skulle ha har vi en teltløsning som passer.

Butikktelt

Mange butikker opplever fra tid til annen et behov for utvidet plass. Enten det er i korte eller lengre perioder, kan O.B.Wiik hjelpe deg. Vi tilbyr flere løsninger rettet mot butikker som for eksempel ønsker å sette opp et Klikk&Hent-telt, en sommerbutikk eller skal ha et arrangement. Uansett hvilket bruksbehov du skulle ha har vi en teltløsning som passer.

Fleksible løsninger

Det gjør ikke noe om butikken din endrer behov og må oppgradere eller nedgradere. Våre telt kjennetegnes ved at de er svært fleksible og er mulige å justere etter ønske. Det gjør de til en dynamisk løsning tilpasset et marked muligheten til endring er viktig. Dersom du ikke finner en standardløsning som passer til ditt bruk kan vi også spesialtilpasset hele oppsettet etter dine preferanser. Fleksibilitet er også viktig når det kommer til hvor man kan sette det opp. Vi har god erfaring med å montere telt på alle mulige underlag, i både trange og åpne områder. Dermed kan du regne med at vi finner en løsning som passer for deg.

Tilleggsutstyr skaper den perfekte rammen

Teltene fungerer fint på egenhånd, men dersom man vil, kan vi også levere tilleggsutstyr som hever opplevelsen og brukervennligheten. Avhengig av hvilket telt du velger kan vi levere og montere et bredt utvalg av forskjellig tilleggsutstyr som f.eks bord, stoler, gjerder, gulv, vinduer, varme, lys og mye mer.

Enkel montering og mange bruksområder

Det tar ikke lange tiden fra du har lagt inn en bestilling til teltet er oppe og står. Og våre telt er lette å montere, enten vi gjør det for deg eller om du ønsker å gjøre det selv. Telt fra O.B.Wiik er dermed en praktisk og kjapp løsning, noe som ofte behøves i denne bransjen. I tillegg er det fleksibelt med tanke på bruksområdet. Ett og samme telt kan brukes til en haug med forskjellige aktiviteter. Vi leverer rammen og du bestemmer hva som skjer på innsiden. Vi har laget noen eksempler på hva et butikktelt fra O.B.Wiik kan brukes til.

Eksempler på bruksområder

Klikk&Hent.

I et nedstengt samfunn er det mange som har måttet endre sin business-modell til en Klikk&Hent-løsning. Vi tilbyr telt som passer til dette og som kan skape gode og trygge forhold for både kunde og betjening. Samtidig vil et telt fra O.B.Wiik kunne sette en mer profesjonell ramme på handelen.

Sommerbutikk

I sommermåneden er det flere som trenger mer plass eller velger å flytte deler av driften ut på gaten i fin været. Med et telt fra O.B.Wiik kan man tydelig sette preg på utsalget, skape en innramming og samtidige beskytte varer og kunder fra et noe ustabilt, norsk sommervær.

Pop-up-shop

Våre telt fungerer utmerket til å lage midlertidige butikker. Vi har telt som egner seg til dagsbruk og andre som kan stå oppe i flere uker eller måneder. Ettersom det er lett å tilpasse teltene etter plassen man har tilgjengelig, passer de utmerket til dette formålet.

Salg

Skal du kvitte deg med mange varer? Hvorfor ikke sette de ut og gjøre de mer tilgjengelig for folk som går forbi. Trenger du ekstra bord til varene kan vi levere det også.

Event

Noen ganger er det på sin plass med en markering. Det kan være en premiere, nylansering, boksigneringer eller barnas dag. Våre telt kan bidra til å sette stemningen og gjøre det hele mulig.

Men, ikke la fantasien vår begrense dine muligheter, hva vil du bruke et butikk-telt til?

Kontakt oss for en fleksibel løsning som passer dine behov.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no

Niels Amlie

niels.amlie@obwiik.no
+47 922 87 250

Østlandet, Bergen, Stavanger, Midt- og Nordnorge

Richard Dalvinn

richard.dalvinn@obwiik.no
+47 400 45 293

Østlandet, Bergen, Stavanger, Midt- og Nordnorge

Roger Holden

roghol@obwiik.no
+47 916 85 420

Østlandet

Tom R. Volle

tomvol@obwiik.no
+47 901 75 394

Bergen

Halvor Bernås

halvor.bernas@obwiik.no
+47 412 62 656

Bergen

Lars Klevan

lars.klevan@obwiik.no
+47 982 33 160

Østlandet, Bergen, Stavanger, Midt- og Nordnorge, Event utleie

Richard Mester

richard.mester@obwiik.no
+47 906 21 439

Østlandet, Bergen, Stavanger, Midt- og Nordnorge, Event utleie

Per Lindberg

per.lindberg@obwiik.no
+47 982 33 161

Østlandet, Bergen, Ordrekontor - hele landet, Stavanger, Midt- og Nordnorge

Inger-Rita Boberg

inger-rita@obwiik.no
+47 982 33 170

Østlandet, Bergen, Ordrekontor - hele landet, Stavanger, Midt- og Nordnorge