Bygg og anlegg | O.B.Wiik AS Skip to content

Bygg og anlegg

Ingen steder er det viktigere å være beskyttet enn på anleggsplasser og byggeområder, både for medarbeidere, materialer, konstruksjoner og dyrt maskineri. HMS-krav skal følges og sertifiseringer må være på plass. Vi har oversikten over hvilke produkter som gjelder for din bransje.

Uansett hvor og hvordan du arbeider

Produkter for bygg og anlegg har virkelig vært et vekstområde. Derfor kommer flere av våre produkter til nytte for dette bruksområdet. Det kan være arbeidstelt, håndverkertelt eller overdekking til arbeider av ulik sort. Våre løsninger fleksible og kan skaleres opp til ønsket størrelse. Er et broprosjekt krevende? Kanskje en midlertidig hall er løsningen? Sammen finner vi svarene og prosjektets mest hensiksmessige løsning.

Kontakt oss for en fleksibel løsning som passer dine behov.

Eksempler på Bygg og anlegg

Broarbeid

Skal det oppføres eller rehabiliteres en bro? Trengs det dekke over arbeidet? Med arbeidstelt fra O.B.Wiik får man ly for vær og vind – og arbeidsro.

Støpearbeider, membrandekker og asfaltering og veimerking gjøres nemlig ofte best i tørt vær. Det er derfor en ser at dette arbeidet legges til sommertid. Men med tak over hodet i form av arbeidstelt kan dette pågå året rundt.

Vi tilpasser arbeidsteltet etter prosjektets dimensjon, og har flere eksempler på spesialsydde løsninger hvor vi har tilpasset det standariserte produktet til helt spesielle ønsker fra kunden. Er prosjektet av en ingeniørmessig art som krever det? Vi strekker vi oss langt for å dekke til hele arbeidsflaten.

Takarbeid

Før taket har fått tak, er det viktig med tak, for å si det enkelt. Midlertidige telt hjelper til med å holde konstruksjon, isolasjon, el- og røropplegg tørt.

I tillegg holder det mannskap og verktøy tørt og borte fra vær og vind, og kanskje ser man gevinster i redusert sykefravær og mindre slitasje på dyrt verktøy. Fordelene med å sette opp arbeidstelt er med andre ord mange.

Derfor benyttes arbeidstelt ofte under nybygging eller rehabilitering av tak. Våre arbeidstelt har løfteører som gjør at de kan løftes fra kran. Deretter kan de enten settes direkte opp på tak eller på stillas, så lenge det finnes mulighet for forankring. Dette beregnes av O.B. Wiik sine montører.

Støpearbeid

En faktor man ofte beregner inn i støpearbeidet er været. Det trenger ikke være slik. Arbeidstelt fra O.B. Wiik gjør at du kan støpe året rundt, når som helst.

Vil du at prosjektet skal skride frem etter planen? Vil du unngå kostbare utsettelser? Forutsigbarhet er kanskje vel så viktig som materialkostnader når det kommer til større støpearbeider. Arbeidsteltene fra O.B. Wiik kan fort bli en investering som svarer seg, siden det holder vann, fukt, snø og is borte fra flaten hvor det skal støpes.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no