Event - Arrangementer | O.B.Wiik AS Skip to content

Event / arrangementer

Der mennesker samles, skapes minner. Og minner blir bedre med gode rammer: Vi er ledende leverandør i markedet for produkter til event og arrangement. Mange har uten å vite det sett fotballkamp fra en benk eller en konsert i et telt fra O.B Wiik.

Når alt skal klaffe

For at et arrangement skal lykkes er det mange faktorer som skal på plass. Du vil sette den rette stemningen, men den kommer ikke av seg selv. Den kommer av en opplevelse av at alt går på skinner. At idrettsarrangementet eller konserten ble avviklet uten problemer. At du slapp å stå mye i kø. At lyssettingen var fin, sitteplassene gode og at mat og drikke var bra.

Erfaring teller

Bak alt dette ligger årevis med samarbeid med krevende aktører. Vi har fått være med å sette opp arrangementer som Norway Cup, Øyafestivalen og Fotballfesten på Kontraskjæret. Landet rundt har messer, festivaler og idrettsarrangement systemer fra O.B. Wiik som gjør arrangementet vellykket. Derfor velges vi som samarbeidspartner år etter år. Men også mindre arrangement har fått kjenne den gode O.B. Wiik-kvaliteten.

Produkter fra a til å

Inngjerding, publikumssikring, slusesystemer, telt i alle størrelser, konserthaller, scener, tribuner, bardisker, bord og stoler er fasiliteter som naturlig hører et stort arrangement til, men også toalettløsninger, kjørematter, kabelgater og en del infrastruktur man ikke tenker så mye over.

O.B. Wiik kan levere komplette løsninger, men også enkeltstående produkter til de tilfellene hvor en arrangør selv gjør mye av riggejobben. Vi hjelper gjerne til med å identifisere behovene, og vit at vi ikke bare har produkter for friluft og sol. Det er kanskje når været og kulda er som verst at tak over hodet fra O.B. Wiik virkelig kommer til sin rett.

Eksempler på event og arrangementer

Festivaler og kulturarrangement

Ingen land kan vel skilte med flere festivaler enn Norge, og O.B. Wiik er festivalleverandøren fremfor noen. Hvert dalføre og fjordarm har dannet sine festival-avstikkere.

Ser du nøye etter vil du ofte kunne se den grønne O.B. Wiik-logoen på gjerder, telt eller festivalutstyr, enten det er matfestivaler, kulturfestivaler, barnearrangementer, musikkfestivaler eller private og kommunale arrangement.

Levering til riktig tid og enkelhet i bruk er suksessfaktorer som gjør at vi blir foretrukket, selv av mindre aktører som idrettsforeninger, kunstklubber og veldedige organisasjoner.

Sportsarrangement

O.B. Wiik har vært med på de aller fleste store idrettsarrangement i Norge – på et eller annet vis. Norway Cup er lett å trekke frem, der har vi vært samarbeidspartner i 20 år.

Vi blir fortrukket fordi vi innfrir både arrangørens og publikums forventning. Det er erfaring som også drypper ned til mindre idrettsarrangement.

Vi henter kompetanse fra de store prosjektene som gjør at mindre aktører kan være trygge på at de er sikret en god gjennomføring – for både små og store sportsbegivenheter.

Bedrifter og private

Skal du holde et firmaevent? En samtale med oss gir forslag løsninger på mange bekymringer. Vi har erfaring med firmaevent i nær sagt alle størrelser og former.

Vi kan avdekke om du har behov for å sette ut hele eller deler av arrangementet, og hvilke produkter du trenger med tanke på antall mennesker som skal delta.

Det samme gjelder for private. Har du en del gjester og vil skape en god ramme for en spesiell anledning? Et partytelt som sikrer mot værguder og gir rom for å sette sitt eget preg kan være prikken over i-en.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no