Fotballhall | O.B.Wiik AS Skip to content

Skal du bygge fotballhall?

En fotballhall er en god og fleksibel løsning som sikrer gode fotball-opplevelser for unge og voksne i lang tid. Det er en populær løsning som enkelt kan utvides, reduseres, flyttes eller leies ut til andre. Det er med andre ord lett å justere i takt med behov og økonomisk forhold, og kan for eksempel endres til en flerbrukshall.

Trening året rundt med fotballhall

Våre haller er konstruert for å takle ekstremvær som kan dukke opp når man bor i Norden. Enten det er varme sommerdager eller kalde vinternetter, vil det på innsiden være en stabil temperatur. Det gir gode forhold for fotballtreninger hele året rundt.

Tilpass din fotballhall

En fotballhall fra O.B. Wiik kan settes opp etter dine ønsker. Avfuktingsanlegg, porter, belysning, kjøling, oppvarming, tribuner og garderobeanlegg kan tegnes inn og leveres i en totalpakke. Sammen med gunstige finansieringsordninger og lave vedlikeholdskostnader vil vår fotballhall ofte være beste alternativ for mange idrettslag.

Bygg en hall som varer

Vi lager alltid våre haller av slitesterke og holdbare materialer. Kvalitet er det som kjennetegner O.B.Wiik, det er også derfor fotballhallene våre holder seg så lenge. Gode materialer gir lang levetid og mange fine opplevelser. En fotballhall vil i mange tilfeller fungere som et permanent bygg.

Sett ditt preg på fotballhallen

Det er viktig for oss at fotballhallen din ikke bare skal være funksjonell og sikker, men også passe inn i miljøet sitt. Vi strekker oss derfor langt i å tilpasse designet etter ønsker, både av hensyn til de som bestiller og profilen til området rundt. Det betyr også at vi kan sette ditt eget preg på hallen ved å bestemme farger eller føre på logoer og trykk på duken.

Vurdere du å bygge fotballhall?

Kontakt oss, så ser vi sammen på den beste løsningen for dine behov.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av løsninger til idrett.

Produkter innenfor industri

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no