Horeca | O.B.Wiik AS Skip to content

Horeca

Hotell-, restaurant- og cateringbedrifter har ofte plutselige behov for større lokaliteter som huser mennesker, matproduksjon – eller begge deler. O.B.Wiik kan hjelpe å ta unna toppene.

En bransje i endring

Voksesmerter? Utvidelse av skjenke-og bespisningsarealer? Midlertidige kjøkkenløsninger? Kanskje et arrangement eller seminar utover vanlig størrelse? Det kan være mange grunner til at horeca-bedrifter trenger mer tak over hodet, men felles for alle er at de trenger løsninger som skaper gode arbeidsforhold, beskyttelse mot vær og vind og som skal stå en stund – gjerne gjennom en sommer- eller turistsesong.

Horeca-bedrifter kjenner også på svingninger i markedet og kan ha behov for løsninger som tar unna i begrensede perioder. Av erfaring setter de pris på fleksibiliteten en teltløsning eller, hvis man slår på stortromma, en hall kan gi.

Enten det er «stand-alone» eller i tilknytning til etablerte lokaler leverer O.B.Wiik spesialtilpassede løsninger – telt, dukløsninger, presenninger, oppvarming, belysning, bord, stoler og toalettløsninger. Kjøkken og arbeidslokaler kan avskjermes ytterligere og ventileres.

Sesongbasert eller enkeltstående hendelser

Er det et ekstra stort arrangement eller behov kan en WiikHall være en god løsning. Fleksibiliteten i løsningene gjør at det er lett å skalere opp eller ned etter behov. I alle tilfeller er både telt og haller raske å sette opp, enkle å demontere og bidrar til å løse umiddelbare behov.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no