Idrett | O.B.Wiik AS Skip to content

Idrett

Idrettsarrangement eller faste idrettsinstallasjoner krever gode teltløsninger eller haller og flerbrukshaller. Det handler om å skape gode rammer for trening, sport og arrangement.

Rom for gode idrettsopplevelser

Hall, idrettshall eller flerbrukshall – kjært barn har mange navn når det kommer til idrett. Men først og fremst er det er et rom for trening og idrettsglede. For å skape det trengs et minimum av fasiliteter.

En flerbrukshall fra O.B.Wiik er et billig, raskt og fleksibelt alternativ for idrettsklubber med høye ambisjoner og lave budsjetter. Den er relativ rask å sette opp og er et godt alternativ til et tradisjonelt bygg.

Kvalitetsprodukter for idrettsarrangementer

I et utvidet begrep om idrettslokaliteter, har vi produkter som dekker alle typer idrettsarrangementer. Vi leverer for eksempel det meste av telt, scener, gjerder og utstyr for å avvikle et vellykket arrangement. Siden løsningene er fleksible, skalerer vi til arrangementets størrelse – fra Norway Cup i den ene enden av skalaen, til mindre arrangementer for lokale idrettslag.

Ubegrensede muligheter

Mange finner fordeler i at hallen kan følge klubbens økonomi og vekst, ved at den enkelt kan utvides, reduseres eller simpelthen flyttes ved behov. Flerbrukshallen kan også leies ut eller benyttes til helt andre formål.

En flerbrukshall fra O.B.Wiik kan rigges etter alle ønskene fra brukeren. Avfuktingsanlegg, porter, belysning, kjøling, oppvarming, tribuner og garderobeanlegg kan tegnes inn og leveres i en total pakke. Sammen med gunstige finansieringsordninger og lave vedlikeholdskostnader vil vår flerbrukshall ofte være beste alternativ for mange idrettslag.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no