Industri | O.B.Wiik AS Skip to content

Industri

Maskineri, kjøretøyer, varelager og elektronikk har særlige behov for lokaliteter. En industribedrift har på sin side særlige behov for løsninger som møter vekst. Haller fra O.B.Wiik ivaretar alle behov.

Den fleksible produksjonshallen

Uansett hvilke varer man produserer kan en WiikHall eller stålhall løse kortsiktige og langsiktige behov. De kan utvides ved behov, reduseres i størrelse ved behov og vil være et trygt og sikkert sted for produksjonslinjer og varer, uansett lokasjon, vær og vind.

WiikHall eller stålhall kan utstyres med alt en moderne industribedrift trenger. Ramper, kjøreporter, mesaniner, avfuktning, ventilasjon, oppvarming, belysning – alt ligger til rette og klart i beregningsprogrammer slik at du får akkurat den produksjonshallen du trenger, på kort og lang sikt. Er du på jakt etter en permanent løsning? En WiikHall eller stålhall er et godt alternativ til regulære bygg.

Fordelen kontra et fast bygg er den raske monterings- og demonteringstiden, slik at man enkelt kan justere størrelsen på produksjonslokalene etter produksjonstopper og konjunkturnedganger.

Og dersom noen skulle være i tvil, O.B.Wiik sine haller er bygget for norske forhold med alt det innebærer av snøfall og storm, med solide konstruksjoner i stål eller aluminium og duker og sømmer i kraftig, holdbar kvalitet.

 

Produkter innenfor industri

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no