Nødhjelp | O.B.Wiik AS Skip to content

Nødhjelp

Når en krise først oppstår er responstid viktig. Våre nødhjelpshaller og -telt er konstruert for rask montering under tøffe forhold og er strategisk forhåndslagret rundt omkring i verden. Erfaring gjør at vi vet hvilke produkter som trengs til forskjellig nødhjelpsarbeid.

Når tid teller

Noen katastrofer er varslede, andre oppstår plutselig, men i alle tilfeller gjelder det å nå raskt ut med nødhjelpsutstyr av god kvalitet. Våre oppdragsgivere er FN-organisasjoner og frivillige hjelpeorganisasjoner hvor vi har rammeavtaler om leveranser av lagerhaller.

Det er WiikHallen med sine forskjellige konfigurasjoner som er hovedproduktet. Den brukes i all hovedsak til lagring og distribusjon av mat, til verksted for kjøretøyer og som midlertidige skolebygg. Fleksibiliteten til WiikHallen gjør imidlertid at den kan romme en rekke andre formål som oppstår ved humanitære kriser. En rikholdig liste av tilleggsutstyr bidrar til å gjøre WiikHallen egnet til bruk i tropiske strøk, ørkenområde og arktiske strøk.

Klar til innsats verden rundt

En rekke fremskutte lagre er etablert for nettopp å kunne respondere raskest mulig. Disse er strategisk plassert i byer verden rundt, gjerne med tilknytning til havner. Disse byene er Brindisi i Italia, Panama City i Panama, Dubai i De forente arabiske emirater, Accra i Ghana, Kampala i Uganda og Subang i Malaysia, Djibouti i Afrika og Las Palmas. I tillegg har vi vårt norske hovedlager sentralt plassert på Skedsmokorset.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no