Padelhall | O.B.Wiik AS Skip to content

Padelhall fra O.B.Wiik

Padel er en idrett som lenge har vært populær i Sør-Amerika og Spania. Sporten, som er en blanding av tennis og squash, er nå en av de raskeste voksende i verden. Den har allerede gjort sitt inntog i Norden og mange nye baner fortsetter å dukke opp.

Hold spillet i gang uansett årstid

Skal du ha en padelbane i den nordiske delen av verden trenger man naturlig nok beskyttelse fra omgivelsene. Med en padelhall fra O.B.Wiik kan man trygt smashe seg gjennom både vinter og sommer i behagelige forhold. Padelhallen kan isoleres slik at temperaturen holdes på et jevnt og stabilt nivå hele året rundt. Sammen med varme og ventilasjon sørger det for et behagelig innendørsklima.

En fullverdig løsning til en lavere pris

En padelhall fra O.B.Wiik er en økonomisk og fleksibel løsning. Her får man et godt og rimeligere alternativ til et fast bygg. I tillegg vil en slik hall enkelt kunne utvides, reduseres eller flyttes dersom det er behov for det. Det gjør den svært praktisk for både klubber og bedrifter som må ta hensyn til endrede behov og økonomisk kapasitet.

Spesialtilpasset dine behov

Har du andre spesielle behov strekker vi oss langt for å gi det det du vil ha. I tillegg til baner kan vi tilrettelegge for det du måtte ønske av porter, avfuktingsanlegg, belysning, kjøling, oppvarming, tribuner og garderobeanlegg. Alt kan tegnes inn og leveres i en totalpakke. Vi har god erfaring med å sette opp haller til padelbaner og vet hvilke spesielle hensyn som må tas. Det gir deg best mulig resultat.

Kontakt oss for en fleksibel løsning som passer dine behov.

Produkter innenfor industri

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no

Tom R. Volle

tomvol@obwiik.no
+47 901 75 394

Bergen

Halvor Bernås

halvor.bernas@obwiik.no
+47 412 62 656

Bergen