Profilering | O.B.Wiik AS Skip to content

Profilering

Bli sett. Bli hørt. Med telt, bannere, presenning eller duker med profilering og trykk for du vist deg frem og sagt det du vil si. I stort eller lite format, akkurat slik det passer deg.

Tenk stort

Har du noe viktig på hjertet? Vil du bare vise frem firmalogoen? Har du en vegg til overs du kan bruke som reklameflate? Med trykk på duk eller presenning av PVC kan du virkelig boltre deg. Dersom du har en stor hall av type WiikHall bistår vi også gjerne med trykk på duk for at du kan sette et varig preg på hallen og profilere din tilstedeværelse.

Trykk på presenninger kommer oftest til nytte om man skal fortelle omverdenen hvem som er utførende bedrift for byggeoppdrag, eller rett og slett ved at man spenner opp presenninger med trykk og bruker det som reklamekanal.

Dukene er selvsagt også funksjonelle ved at de beskytter områdene de er i bruk, i form av å være ytterduk til hall eller for presenninger, ved at de dekker inn stillaser, gjerder eller byggeplasser.

Det er stort sett bare fantasien som setter grenser for hvordan man vil profilere seg. I alle tilfeller er vår storformatprinter klar til å betjene profilerings-oppdrag.

Bli synlig med telt

Er du og ditt lag påmeldt til et idrettsarrangement? Ofte har man behov for fasiliteter for utstyr. Det kan f.eks. være «boder» eller telt hvor man oppbevarer idrettsutstyr, telt til sykkelreparasjoner, smøretelt eller telt i forbindelse med start og målgang hvor klesskift og klargjøring finner sted.

Dette er telt hvor du har anledning til å prege alle flatene med din profil. Spenstige visuelle uttrykk og logoer for fritt spillerom og danner muligheter for å «stå ut» blant konkurrentene. Sport- og idrettstelt med slikt preg er populært på større idrettsarrangement, men kan naturligvis brukes over alt ellers. De vær- og vindbeskyttende egenskapene er nok noe av grunnen til at de selger godt.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no