Fartsfylt samarbeid med Buldre Racingteam | O.B.Wiik AS Skip to content

Fartsfylt samarbeid med Buldre Racingteam

«En gruppe venner som liker kombinasjonen av racerbiler og sosiale sammenkomster». Sånn beskriver Buldre Racingteam seg selv. Teamet består av flere profiler og talenter i gatebilmiljøet og de kan til og med smykke seg med en verdensrekordtittel – verdens høyeste hastighet på is.

Når de reiser rundt på konkurranser og motorevents har de med seg O.B.Wiik på laget. Mellom kjøringen blir nemlig bilene tatt vare på i depot, som består av ni komplette pop-up-telt fra O.B.Wiik. Der holdes både biler og sjåfører skjermet fra vind og vær. Seks av teltene er i tillegg fullt dekorert med logo. Det gir et mer profesjonelt inntrykk og gjør at de blir godt sett når de er ute på tur.

«Teltene vi har med oss er av kjempegod kvalitet. Det gode samarbeidet med O.B.Wiik gir oss trygghet når vi er rundt i Skandinavia og Europa på racing- og motoreventer. Vi anbefaler deres produkter på det sterkeste», er tilbakemeldingen fra Buldre.

Vi i O.B.Wiik er stolte over å kunne være med den fartsglade gjengen på jakt etter gode plasseringer og nye rekorder.

Pop-up-teltene våre passer til mange anledninger og bruksområder. De er enkle å montere og kan profileres med logo om ønskelig. Les mer om mulighetene pop-up-telt gir og ta gjerne kontakt med oss så finner vi en løsning som passer for deg.