Håndverkertelt fra O.B.Wiik – en byggmesters beste venn | O.B.Wiik AS Skip to content

Håndverkertelt fra O.B.Wiik – en byggmesters beste venn

Håndverkere må ofte jobbe utendørs under tøffe forhold i dårlig vær. De fortjener fleksible og gode løsninger på arbeidsplassen sin.

En byggmesters beste venn

Norge kan være et ugjestmildt land med tanke på været. Ikke bare har vi mye kulde om vinteren; om sommeren må vi være forberedt på plutselige regnbyger og vind. Dette kan skape hodebry for håndverkere med mindre man bruker et telt fra O.B. Wiik.

Våre håndverkertelt er nemlig designet for å kunne settes opp raskt og enkelt, samtidig som konstruksjonen er solid nok til å tåle norske forhold:

– Vi har valgt å bruke håndverkertelt fra O.B. Wiik, kommenterer Tømrer Simen Svenberg hos Byggmester Thore Svenberg. – Det er veldig praktisk, det er lett å montere og det er enkelt å ta med seg bak i bilen hvis man skal på en liten jobb. Ikke minst når vi bruker dyre verktøy er det fint å kunne stå under teltet hvis det regner.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Forskjellige teltstørrelser – med og uten vegger

Vi har utviklet håndverkerteltene våre med fleksibilitet i bakhodet. Teltene har lav vekt (2x2m-teltet veier kun 25kg), og de settes opp på et par minutter. Når de er slått sammen tar teltene liten plass, slik at man enkelt kan flytte dem fra oppdrag til oppdrag. I tillegg kan man koble på sidevegger ved behov, som raskt festes med glidelås og borrelås.

– Man har også krokene ved støttebena, som kan brukes hvis det blåser mye, slik at teltet likevel står stabilt, utdyper Svenberg.

Bli synlig med profilering på teltet

Svenberg får støtte fra kollega Halvor Bjerke, som påpeker at teltet er utstyrt med firmalogo:

– Teltet vårt er tilpasset med logo, som vi har fått i akkurat den størrelsen vi ønsket, forklarer Bjerke.

Dette synliggjør hvilket firma som utfører byggejobben, slik at man kan tiltrekke seg nye oppdrag fra imponerte naboer og forbipasserende:

– Logoen er veldig godt synlig, og dette er viktig ikke minst i forhold til profilering mot nye aktuelle kunder, skyter Svenberg inn.

Et bilde av et telt fra O.B Wiik som Thore Svenberg bruker

Orden på arbeidsplassen

Ved siden av beskyttelse mot naturkreftene bidrar håndverkerteltet til å gjøre byggeplassen oversiktlig og strukturert:

– Ryddighet og god plass på et byggeprosjekt er viktig. Med et telt som dette kan vi ha alt samlet under ett, så det holder seg ryddig på arbeidsplassen, avslutter Halvor Bjerke.

Du finner en oversikt over størrelse og vekt på våre håndverkertelt her. Ved behov kan de kombineres med våre fleksible pop-up-telt, som har nærmest ubegrensede bruksområder både innendørs og utendørs. Les mer om pop-up-telt