WiikHall NEX | O.B.Wiik AS Skip to content

WiikHall NEX

WiikHall model NEX leveres i størrelsene 10×24 og 10×32 meter.

Enkel og rask montasje

Hallen er enkel å sette opp. Det kreves ikke spesialverktøy i form av kran eller lift under montering. Alt verktøy som trengs under montering, er inkludert i leveransen sammen med en detaljert monteringsanvisning.

Alt verktøy som trengs under montering, er inkludert i leveransen sammen med en detaljert monteringsanvisning. 6 mann setter enkelt opp en hall på en dag.

Hallen leveres med aluminiums ramme og flammehemmende PVC duk. Det er 1 port i størrelse 4,5 x 4 meter i hver ende.

Levering

Vi har normalt haller på lager for rask levering. I en 20’ container er det plass til 6 stk. haller i størrelse 10×24 meter, eller 5 stk. haller i størrelse 10×32 meter.

Bruk

Hallene har mange bruksområder som f.eks. til lagring av mat og nødhjelpsmateriell som presenninger, tepper, vanntanker og telt. Hallene benyttes også som verksted, skole og sykestue.

Lang erfaring

WiikHall model NEX er montert i mere enn 100 land og på alle kontinenter. Siden vår første leveranse på slutten av 80-tallet er det levert mer enn 10 000 WiikHaller. Alle større FN-organisasjoner og NGO’er (Non Governmental organisations) som UNHCR, UNICEF, World Food Program, IOM, Røde Kors med flere benytter seg av haller fra O.B.Wiik.

WiikHall NEX gir en rekke fordeler for nødhjelp

 • Sammenliknet med en stålkonstruksjon har WiikHall Aluminum Structure lavere vekt. Spesielt ved flyfrakt reduseres derfor fraktkostnadene betydelig.
 • Hver takduk er bare 4 meter bred og veier kun 56 kg. En takduk kan enkelt håndteres av 2 personer. Selv når det blåser er det enkelt å montere takdukene.
 • 4 meters lengdemoduler gjør at en kan øke eller redusere lengden på teltet ved behov. Alle teltdeler kan brukes om hverandre.
 • Har du for eksempel kjøpt 2 haller hver i størrelse 10 x 32 meter,
  kan du også bygge en hall i størrelse 10 x 28 meter og en hall i størrelse 10 x 36 meter.
 • Alternativt kan du bygge en hall i størrelse 10 x 64 meter hvis dette passer ditt bruk best. All montasje av hallen kan utføres fra bakkenivå.
 • Siden montører ikke trenger å klatre i konstruksjonen 5 meter over bakkenivå, har vi redusert risikoen for fallskader. Rask montering.
 • Et trenet 6-manns lag monterer en WiikHall NEX i størrelse 10 x 32 meter i løpet av 5-6 timer.
 • Hvis du skulle være uheldig å ødelegge takduken, er den delt opp i seksjoner á 4 meter. Du trenger derfor kun å bytte ut den delen som er ødelagt og ikke duken på hele hallen.
 • Takduken er festet til konstruksjon med keder. Den takduk som skal byttes, trekkes av og erstattes med en ny. Dette er gjort på noen få minutter.
 • Hvis deler av rammeverket, for eksempel et teltben blir påkjørt og ødelagt, kan du fjerne den ødelagte seksjonen, men fremdeles benytte teltet i en 4 meter kortere versjon inntil du har fått levert reservedeler.

Technical specifications

WiikHall Model NEX with aluminium frame.

Framework: Anodized Aluminium.

Cover: White PVC-coated polyester fabric with UV protection.

One fabric folding door 4.5 x 4 metres (WxH) in each end.

Ventilation

Two air vents in each gable.

Wind load capacity: 0,68 kN/m2 (approx. 31 m/s) when the building is attached to the ground in accordance with the assembly instructions.

Snow load capacity: 0,75 kN/m2 when the building is attached to the ground in accordance with the assembly instructions.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no