O.B.Wiik er nå et Miljøfyrtårn! | O.B.Wiik AS Skip to content

O.B.Wiik er nå et Miljøfyrtårn!

I O.B.Wiik har vi lenge jobbet målbevisst med vår egen miljøpolicy som alle i bedriften er forpliktet til. Nå har vi også blitt sertifisert som Miljøfyrtårn – Norges mest brukte sertifisering for miljøinnsats.

Vi er klar over påvirkningen virksomheten vår har på miljøet. Dette er noe vi ønsker å ta ansvar for, både gjennom prioriteringer innad i vår bedrift og ved å påvirke kunder og samarbeidspartnere i en miljøvennlig retning.

Derfor er vi svært stolte over at vi nå har fått Miljøtårn-sertifisering. Det sier ikke bare noe om innsatsen vi har lagt ned gjennom vår egen miljøpolicy, men det er også en forpliktelse for fremtiden. O.B.Wiik både er og skal være et selskap der miljø står i fokus. Sertifiseringen gir oss virkemidler som gjør det lettere for oss å gjennomføre og måle tiltak. Samtidig viser det til våre kunder at vi tar miljø på alvor.

Vi vil legge vekt på å levere produkter som har lang levetid, ha søkelys på å redusere avfall, tilby en portefølje med miljøvennlige produkter og alltid inkludere miljøhensyn i forretningsavgjørelser.

Fra før av er O.B.Wiik også medlem av Renas og Grønt Punkt Norge for å sikre innsamling og gjenvinning av elektrisk/elektronisk avfall og emballasje.

Les mer om hvordan vi ta ansvar for vår miljøpåvirkning