O.B.Wiik på militærøvelse | O.B.Wiik AS Skip to content

O.B.Wiik på militærøvelse

Det er ikke bare tropper fra inn og utland som deltar i militærøvelser. I vinter var også O.B.Wiik var til stede med flere telt og tilleggsutstyr som skulle hjelpe soldatene gjennom øvelsen i Nordnorsk vintervær.

Telt til soldater
Leveringen bestod av flere forskjellige telt med noe ulike funksjoner. Men felles for alt var at de skulle bistå til beredskap under øvelsen. Alle telt hadde gulv, dører, lys og elektriske systemer på plass. I tillegg var teltene tilpasset det bruksområdet som de hadde. Dermed leverte vi til slutt 3 forskjellige typer telt:

  • Sanitærtelt med blant annet toaletter, urinaler, håndvask, vann og avløp, elektriske systemer og selvfølgelig varme. Det gjorde det mulig for soldatene gjøre sitt fornødne i behagelige omgivelser mellom tunge øvelser.
  • Forlegningstelt som i tillegg til varme, belysning, elektronikk og gulv hadde skillevegger feltsenger og bagasjehyller. Dermed var det et egnet oppholdssted for troppene og mulighet til å innlosjere mange soldater for natten.
  • Lagertelt med foldeport som er ideell for oppbevaring av det troppene måtte ønske.

Bred erfaring med telt til militært bruk
Vi har flere ganger tidligere levert utstyr til militærøvelser og lignende oppdrag som har helt spesielle behov. Gjennom vår lange fartstid innen nødhjelp hele verden rundt, har vi opparbeidet oss en unik kompetanse på dette feltet. O.B.Wiik er alltid klare for å sette opp midlertidige leirer som skal dekke menneskelige behov i ekstreme situasjoner.

Les mer om nødhjelp

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information