O.B.Wiik satt rammen for P3aksjonen | O.B.Wiik AS Skip to content

O.B.Wiik satt rammen for P3aksjonen

Nok en gang var det O.B.Wiik som stod for teltløsningen da NRKs årlige innsamlingsaksjon, P3aksjonen, gikk av stabelen i midten av oktober. I hele 100 timer holdt programlederne i teltet det gående for å samle inn penger til WWF og deres kamp mot plast i havet. Etter å ha blitt tatovert, hengt fra taket med kroker i ryggen og blitt transformert til Shrek, var resultatet hele 7 869 925 kr innsamlet.

I O.B. Wiik er vi utrolig glade og stolte over å kunne få levere gode løsninger til gode formål. Til denne aksjonen leverte vi et rammetelt med glassfasader. Det ga godt innsyn for forbipasserende, mens tv-titterne et fint utsyn over omgivelsene på Solsiden, i Trondheim. Teltet ble levert med hvite isolerte panelvegger, så selv om høsten var i full gang sørget isolasjonen for god temperatur for de på innsiden.

Rammeteltene våre er svært fleksible og kan tilpasses de fleste behov. Det gjør at de passer godt til en hel rekke bruksområder. Det er kvalitetstelt som er laget for å tåle nordisk vær, samtidig som de er lettvinte å settet opp.