Plasthall eller vanlig bygg? Her er fordelene! | O.B.Wiik AS Skip to content

Plasthall eller vanlig bygg? Her er fordelene!

Du tenker kanskje på plasthaller som noe midlertidig og enkelt, men det er det ingen grunn til. For i mange tilfeller vil våre haller fungere utmerket som faste bygg. Vanligvis kan de faktisk stå i over 20 år før det må gjøres noe med duken. Og det er flere fordeler ved å velge hall framfor bygg.

Lavere kostnader med plasthall

Det er billigere å sette opp en telthall enn det er å sette opp et tradisjonelt bygg. Her er det mange områder hvor du kan spare inn penger, både i materialer og tidsbruk. I tillegg har ikke plasthallene et like stort krav til vedlikehold og reparasjoner som permanente bygg. Det er med på å senke kostnadene ytterligere gjennom hallens livsløp.

Rask og enkel montering

Våre telthaller kan være oppe og i funksjon på uker. Det står i stor kontrast til vanlige bygg som kan ta mange måneder, hvor det i tillegg også ofte er mer omfattende krav til godkjenninger og forarbeid. Plasthallene fra O.B.Wiik kan monteres raskt og enkelt, noe som gjør at hallen kan tas i bruk mye tidligere enn et tradisjonelt bygg.

Mange bruksområder

Når vi setter opp en plasthall er det gjerne med én funksjon i tankene, men det betyr ikke at de kun fungerer til det formålet. Det er omtrent kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke en hall til. I og med at det er lett å justere og gjøre endringer, vil det kreve mindre å endre bruksområdet til hallen.

Fleksibel plassering, størrelse og økonomi

Plasthallene fra O.B.Wiik er tilgjengelig i ulike størrelser og kan tilpasses for å oppfylle spesifikke behov. Men det er ikke bare dette som er fleksibilitet. I motsetning til et vanlig bygg er hallene våre enkle å montere og demontere, justere lengder eller legge til ekstra-løsninger.

Dette gir deg også en økonomisk fleksibilitet. Dersom du skulle oppleve endrede behov eller økonomiske vilkår, kan din hall bygges ned eller bygges ut for å tilpasses disse. I tillegg kan du velge mellom å leie, eie og lease. Dermed kan du, når du er ferdig med hallen, levere den tilbake eller selge den videre. Den lange levetiden gjør at det ikke er noe problem å bruke haller på nytt, som for eksempel da Kråkene Moss tok over midlertidige Jordal Amfi . Godt for miljøet og for lommeboken.

Plasthaller har lang levetid

Greit, vi kan kanskje ikke konkurrere mot bygg som står i mange 1000 år, men hallene våre er likevel designet for å leve i lang tid. Vi bygger våre plasthaller av svært slitesterke materialer som er spesielt tilpasset til å tåle det nordiske været.

Plast er et holdbart materiale som ikke råtner eller ruster, noe som betyr at plasthallene fra O.B.Wiik kan vare i mange år uten å kreve mye vedlikehold. Skulle noe bli ødelagt eller få slitasje er det lett å skifte ut deler, eller for eksempel hele duken.

Trenger du fortsatt litt overtaling?

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere eller les mer om våre haller!