Plasthall sikret suksess for Eimskip | O.B.Wiik AS Skip to content

Plasthall sikret suksess for Eimskip

Vi satte opp en lagerhall på 1.200 m2 i Århus havn

– Plasthall på 20×60 meter og seks meter fri sidehøyde.
– Rigget og klar til bruk bare to uker
– Løste rederiets behov for lager på rekordtid

Islands eldste rederi, Eimskip, tilbyr transport- og logistikkløsninger. Med 63 avdelinger i 20 land transporterer de varer og håndterer mye logistikk for store kunder. Fra blant annet trelast, maskin- og vindmølleindustrien. Dette medfører en mengde varer som krever stor lagringsplass.

Eimskip leier et område i Århus havn, og kan derfor ikke bygge permanent lagerbygg. Da behovet for en ny lagringsplass kom opp, ble vi i O.B Wiik valgt som leverandør. Med vår erfaring innen lager og logistikk kunne vi raskt tilpasse og sette opp en hall som dekket rederiets behov.

Av flere kategorier haller, stålhaller og industribygg, var det en plasthall som ble løsningen for Eimskip. Plasthallen ble tilpasset etter behov, og ble 20×60 meter med seks meter fri sidehøyde. Stålkonstruksjonen sikrer at lageret tåler all slags vær. Solide materialer med godt design, sikrer i tillegg at bygget har veldig lang holdbarhet. Og holdbarhet var viktig både for kunden og miljøet.

«En komplett løsning, var på plass bare to uker etter befaring. Det eneste vi har installert selv er LED-belysning. Dette er vår første, men helt sikkert ikke den siste telthallen vi kjøper», sier Jesper Sandahl, direktør i Eimskip. «I starten av prosessen vurderte vi å få satt opp en stålhall. Vi har nemlig ingen tidligere erfaring med telt i Danmark. Men flere av våre lokasjoner både på Island og Færøyene har mange års god erfaring med tilsvarende, bevegelige telt», sier vår nye og meget fornøyde kunde.

Våre haller, telt og lagerbygg er konstruert for å tåle ekstremvær, og passer dermed perfekt her i nord. Fornøyde kunder er nemlig det vi lever av.