Slagelse skal fornye svømmehallen - og O.B.Wiik er med på laget | O.B.Wiik AS Skip to content

Slagelse skal fornye svømmehallen – og O.B.Wiik er med på laget

Det er et komplisert prosjekt, men O.B.Wiik er alltid interessert i en utfordring. Det er også en av grunnene til at vi ble valgt da Svømmehallen i Slagelse skulle renoveres. Vi har satt opp en hall med overtrekk som er 40 meter bred og 85 meter lang og opptil 17 meter høy på toppen. Innvendig er også svømmebassenget godt tildekket for å hindre skader. Det er med andre ord ikke snakk om et lite partytelt.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Hovedentreprenør og administrerende direktør i Georg Berg, Christian Berg, forteller om flere fordeler ved bruk av overdekningen fra O.B.Wiik. Det store sorte trekket beskytter mot regn og vind. Arbeidet med svømmehallen kan derfor gå sin gang, upåvirket av været. Det gir god forutsigbarhet og gode arbeidsforhold på innsiden.

Gode arbeidsforhold gir også lyset som er montert i taket, som sørger for en godt opplyst arbeidsplass. Spesielt viktig i det vi går inn i mørkere måneder. I tillegg til å beskytte er det også ledig plass i den ene enden av hallen. Dette er svært praktisk da man kan benytte dette området til å kran- og løftearbeid. Samt som oppbevaringssted til byggematerialer, som kan stå trygt beskyttet mens arbeidet pågår.

Det har gjennom hele prosjektet vært et godt og produktivt samarbeid mellom Slagelse kommune og Georg Berg og O.B.Wiik. Og vi er stolte og glade for å være med på å gi Slagelse en ny svømmehall.