Telt til Idrettsleiren | O.B.Wiik AS Skip to content

Telt til Idrettsleiren

«Idrettsleiren» er et årlig arrangement for barn og ungdom som arrangeres på Hove utenfor Arendal av Agder Idrettskrets. Det er en av Norges største all-idrettsleirer, med hele 860 deltagere i 2019. Dessverre satt Covid-19 en stopper for årets arrangement, men fjorårets var en suksess. Og vi i O.B.Wiik bidro på vår måte.

I 2019 ble psykisk helse blant barn og unge satt på programmet. Særlig med søkelys på hvordan Idrettsleiren kan brukes forebyggende. Et særdeles viktig tema som fortjener oppmerksomhet. Som en del av det sosiale tilbudet etter idrettsaktivitetene, ble det arrangert et «Beach party» på kvelden. Der var det var høy tilstedeværelse av faglige aktører som jobber innenfor et lavterskeltilbud som retter seg mot målgruppen.

Her stilte O.B.Wiik to store telt til fri disposisjon, og det ble skapt en attraktiv hengeplass der ungdommen på en uformell måte kunne bli kjent med aktørene og tjenestene de tilbyr. På den måten vet de om tilbudene som finnes den dagen de skulle trenge hjelp. Teltene ble fylt med sofagruppe og pynt for å lage god stemning, samtidig som det beskyttet deltagerne fra været.

Takk til Agder Idrettskrets for et fantastisk arrangement, og for å rette oppmerksomheten mot en god og viktig sak som vi i O.B.Wiik er stolte av å støtte.