Gjerder og sikring | O.B.Wiik AS Skip to content

Gjerder og sikring

Hit, men ikke lengre

Det kan være mange årsaker til at man ønsker å gjerde inne eller stenge ute noe. Skal du holde et arrangement og må avgrense området eller kun vil slippe inn betalende publikum? Har du verdier som må sikres? Eller kanskje står du som ansvarshavende på en byggeplass og må sørge for sikkerheten? I alle tilfeller er våre gjerde- og sikringsløsninger fullgode alternativ.

Stenge, åpne, sluse, styre, lede

Når store menneskemasser skal inn og ut av konsertområder eller når man skal holde sikkerhetsnivået oppe, er gjerder nødvendig. Våre høye byggegjerder sperrer effektivt av et område og beskytter verdier som måtte befinne seg på innsiden av gjerdene.

Festivaler, byggeplasser eller lagerområder benytter seg ofte av byggegjerdene. Gjerdene i solid konstruksjon lar seg enkelt kobles i rekker og låses av. En solid, tung fot i gummi skaper stabilitet i høyderetning.

De noe lavere sperregjerdene, også kjent som franske gjerder, egner seg spesielt godt til avsperring av områder og i slusesystemer hvor man vil styre publikum i en spesifikk retning. Konserter, festivaler og idrettsarrangementer benytter seg ofte av denne løsningen.

Gir profileringsmuligheter

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no