Lys, varme og ventilasjon | O.B.Wiik AS Skip to content

Lys, varme og ventilasjon

Trenger du å leie produkter for lys, varme og ventilasjon? Gjør oppholdet i en hall eller et telt mer behagelig, og ikke minst, skap stemning.

Lys, varme og ventilasjon for utleie

Utstyrer du en O.B.Wiik hall eller telt med våre velfungerende og avanserte produkter som moderne- og avansert LED-lys, trivelig varme og frisk ventilasjon, får du utvidede bruksmuligheter. Med økt trivsel blir rommet mer lystbetont og inviterende å oppholde seg. Hos oss kan du få leie alt.

Lys

Vi har et rikt produktutvalg av belysning, med blant annet mulighet for å montere på rigg og dimming / lysstyring, slik at du kan «fin-tune» stemningen du ønsker å sette.

Vi kan levere lysberegninger og avansert LED-lys teknologi gjennom vår profesjonelle partner slik at alle formale kriterier tilfredsstilles. Med basis i våre kvalitetsprodukter kan vi skreddersy lystekniske løsninger etter dine profesjonelle behov. Vi har de kreative løsningene, også til spesielle anledninger som bryllupsfest, konferanser og utstillinger.

Varme

Trenger du en varmestue under et sportsarrangement? Ønsker du å sette en behagelig temperatur som føles som å være innendørs? Komforten kan settes med oppvarmingsprodukter. Vi kan blant annet levere:

  • Gassdrevet varmluftskanon til oppvarming av telt
  • Retningsstyrt terrassevarmer i rustfri utførelse med 2 varmeelementer på 2000 W (3 meter varmeradius, gassdrevet)
  • Stråleovner på hjul (tre trinn: 1400–2800–4200 W)
  • Gassfakkel med 17 kg gass.

Ventilasjon

Trenger du mer komfort under ditt arrangement, i ditt telt eller hall? O.B.Wiik har ventilasjonsløsninger som skaper god atmosfære og gir frisk luft.

  • Vårt avfuktningsanlegg bidrar med full kontroll på luftkvaliteten i et telt eller en hall ved å skape en tørr og god atmosfære. Slik minimeres også oppvarmingskostnadene, siden fuktig luft gir en kjøligere følt temperatur, spesielt på vinterstid.
  • Avtrekksviften er den billigste måten å hindre kondens på. Det eneste den krever er strøm. En avtrekksvifte trekker friskluft inn, slik at det blir balanse mellom temperaturen ute og inne.

Har du spesielle behov eller ønsker? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt, så finner vi en løsning for ditt arrangement.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no