Møbler - Leie eller kjøpe | O.B.Wiik AS Skip to content

Møbler - Leie eller kjøpe

Trenger du møbler til arrangementet ditt? Vi har alt av møblement for leie. Solide, gode bord, stoler, og benker i forskjellig utførelse sikrer et vellykket arrangement.

Bord i alle størrelser

Vi har bord til all slags bruk og alle slags arrangementer, og i store kvanta om ønskelig. Alt ligger på lager, klart til bruk. Bord i kombinasjon med stoler eller benker gjør at man kan sette store menneskemengder komfortabelt ned. Alt er bygget for å vare, i solide materialer som tåler bruk av store menneskemengder. Derfor ser du dem brukt over det ganske land.

Våre produkter inkluderer ståbord / cocktailbord i plast, Ø 81, H 110 cm, rundt bord, diameter 120/160/180 cm, sammenleggbare plastbord, 183×75 cm, bord i kombinasjon med benk (bord 220×70 cm, benk 220×50 cm)

Stoler

For bespisning, for barløsninger eller for at store menneskemengder skal få sitte, trengs solide og gode stoler. Alle av våre bord kan matches med passende stoler.

Våre stoler inkluderer klappstoler, sammenleggbare toffstoler, bankettstoler til bespisning, trekk til bankettstoler og barkrakker.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no