Profilering | O.B.Wiik AS Skip to content

Profilering

Har du leid en rekke produkter til arrangementet ditt? Da har du også leid eksponeringsflater. Vi kan kle gjerder og telt med akkurat det budskapet du vil.

Se og bli sett

Store arrangementer handler mye om å ta synssansene i bruk. Og når man først har oppmerksomheten til store publikumsmasser, hvorfor ikke benytte anledningen til profilering?

Gjerder, stillasportaler og telt har alle store flater hvor vi kan levere duker eller presenninger med trykk. Profileringsproduktene tilpasses og festes til den flaten som settes opp og kan bære nær sagt ett hvert budskap. Identitet/profil for arrangement eller sponsor er naturlige budskap, men også anvisninger for publikum, priser eller annen informasjon egner seg i stort format. Det kan også dreie seg om rene reklamebudskap.

Vi setter gjerne opp forslag til hvordan budskapet kan utformes og hvilket materiale som kan benyttes på de ulike flatene. Vår anbefaling er at profileringen inngår i en helhetlig tankegang om hvordan arrangementet skal se ut. Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne med profileringen.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no