Stillasløsninger | O.B.Wiik AS Skip to content

Stillasløsninger

Trenger du å leie stillas? Vi har stillasløsninger for umiddelbar utleie til mindre og større prosjekter.

Opp i høyden

Med en god stillasløsning kommer man seg opp i høyden eller skaper et godt fundament. Våre stillasløsninger er fleksible og kan bygges ut i bredde, lengde og høyde. Det kan settes i skrått eller ujevnt terreng og kan dermed benyttes på mange bruksområder som scener, tribuner, rigger til PA-anlegg, portaler og handicap-ramper for bevegelseshemmede under konserter, for å nevne noe.

Fleksibelt

Stillasløsningene er av natur fleksible og kan settes opp hvor som helst i ulike dimensjoner. Spesielt vil vi nevne muligheten for å bygge opp sceneløsninger / plattinger med et solid gulv som legges på topp. Den solide stålkonstruksjonen er så fleksibel at den kan tilpasses terrenget stillaset settes i. Dermed kan stillaset eller scenen settes nær sagt hvor som helst.

Stillasene er i henhold til alle forskrifter. Vi leverer til en rekke ulike arrangementer og har produkter til å løse de fleste behov.

Leie eller eie?

Usikker på hva som er mest hensiktsmessig til ditt formål? Ta kontakt, så finner vi sammen ut hva som er best for deg.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og inngår gjerne leieavtaler.

Visste du at vi selger brukte produkter også? Alt trenger ikke å være helt nytt – du kan spare miljøet og lommeboka på å kjøpe brukt.

– Godt for miljøet og godt for lommeboka.

64 83 55 00
obw@obwiik.no