Trygg massevaksinering med O.B.Wiik | O.B.Wiik AS Skip to content

Trygg massevaksinering med O.B.Wiik

O.B.Wiik har alt som behøves for å sette opp komplette vaksinasjonsstasjoner. Vi har siden starten av pandemien bidratt med våre løsninger innen smittevern til blant annet teststasjoner. I tillegg har vi lang erfaring med å levere kvalitetsprodukter til nødhjelp og medisinsk bistand, og vet hva som kreves av løsninger innen dette segmentet.

Komplett løsning

Vi kan levere fullverdige vaksinasjonsstasjoner med alt det som skal til for å bli klar til massevaksinering. Det inkluderer blant annet bord og stoler, skillevegger, plastgulv, telt, varmeaggregat, slusetelt, gjerder til avsperring m.m. Vi leverer også anvendelige smittevernstelt til utendørs og innendørs bruk.

Tilpasset dine behov

Våre løsninger er fleksible og kan tilpasses området som skal brukes til vaksinering. Når du tar kontakt med oss jobber vi sammen for å finne hva som passer best i din situasjon og med området du har tilgjengelig. Vi har flere standardløsninger som passer de fleste formål, men vi tilpasser eller kan lage spesialløsninger dersom det er behov for det. For oss er det viktigste at dine behov blir dekket på en god måte.

Rask levering og oppsett

Vi vet hvor viktig det er å kunne levere raskt og presist, spesielt i denne situasjonen. Derfor lagerfører vi en stor mengde varer som kan leveres og monteres på kort tid. Dermed kan man være operativ og klar for vaksinering ikke lenge etter man tar kontakt med oss.

Ivaretar smittevern og personvern

Med avlukker, gjerder og skillevegger sørger vi for at vaksineringen kan foregå forsvarlig, selv med mange mennesker inn og ut. Det gjør at vaksineringen kan gjennomføres på en trygg, hurtig og smidig måte. Men det er viktig at det ikke går på bekostning av privatlivet. O.B.Wiik leverer skillevegger som beskytter de som blir vaksinert mot innsyn fra andre. Det gjør at man selv i en presset situasjon og med mange folk kan ivareta personvernet til alle som skal vaksineres.

Beskytter bygningen

Mange bruker eksisterende bygg som idrettshaller eller flerbrukshaller til massevaksinering. I verste fall kan merker og skader, som f.eks. ødelagte gulv, føre til at bygningen blir ubrukelig til sitt opprinnelige formål etter vaksineringen er ferdig. Eventuelle reparasjoner og utskiftninger kan gi store ekstrakostnader. Vi kan tilby løsninger som sørger for at bygget ikke tar skade av massevaksinasjonen, og etterlater det i like god tilstand som da man tok over.

Kontakt oss for en prat, så kan vi forteller mer om hvordan vi vil løse akkurat din situasjon og bidra til en trygg og effektiv vaksinasjon av befolkningen.