UKA - Norges største kulturfestival | O.B.Wiik AS Skip to content

UKA – Norges største kulturfestival

Annethvert år går studentfestivalen UKA av stabelen i Trondheim. Det er landets største kulturfestival og den eldste studentuka i Norge, og bygger på lange tradisjoner. Hovedfokuset er å skape et bredt og engasjerende kulturtilbud, for alle byens innbyggere.

Et stort arrangement
Totalt er det over 1800 frivillige fra alle universiteter og høyskoler som sørger for at UKA blir gjennomført. Det er studentene selv som driver hele organisasjonen og skaper dette flotte kulturtilbudet. Under UKA skal det være mulig å finne noe som passer til enhver smak. Det er alt fra Bingo, vinsmaking og debatter, til dragshows, konserter og ikke minst revy.

Konsertarena fra O.B.Wiik
I år har O.B.Wiik vært så heldige å få lov til å levere Hovedscenen i «Dødens dal» – en gigant på 40x80m, der det blir gjennomført mange konserter i alle sjangre. I tillegg er det levert masse boder som gjør konsertopplevelsen komplett.
Tidligere har UKA hatt et telt som står på søyler, men med O.B.Wiik sin løsning får de nå en konsertarena uten forstyrrelser for de i salen. Dermed kan opptil 6000 publikummere se på Allan Walker og Veronica Maggio, eller kose seg på Oktoberfest. Med hele 16 meter til taket ligger det til rette for en trivelig og opplevelse i romslige omgivelser.

Vi ønsker alle i en fantastisk kulturmåned!