Utvalgte prosjekter vi gjennomførte i første halvår | O.B.Wiik AS Skip to content

Utvalgte prosjekter vi gjennomførte i første halvår

Vi monterte WiikHall arbeidstelt på et tak i Stockholm

3 stk. WiikHall Arbeidstelt i ulike størrelser ble montert på et tak i Stockholm hvor byggevirksomheten åpnet opp store deler av taket for nye installasjoner. Rett under taket foregår produksjon av finmekanikk, og dette arbeidet vil fortsette gjennom hele installasjonsperioden. Ved hjelp av O.B.Wiiks arbeidstelt fikk de en helt vanntett løsning da vi forseglet alle dukene mot det eksisterende taket. Trenger du hjelp med tørre byggeprosesser?

WiikHall arbeidstelt til Skanskas arbeids- og byggeplasser

Liten plass på byggeplassen? O.B.Wiik kan tilpasse arbeidstelt til kundens behov og område. Til en av Skanskas arbeids- og byggeplasser har O.B.Wiik levert 3 WiikHall Arbeidstelt i forskjellige størrelser for å møte kundens ulike utfordringer. Her beskyttes byggematerialet for vær og vind og lagres tørt.

Wiikhall Plasthall til Dan Stillads A/S i Danmark

Ønsker du at plasthallen skal gli inn i miljøet eller inn mellom de andre bygningene på tomten? Nylig leverte O.B.Wiik en Wiikhall Plasthall til Dan Stillads A/S i Danmark. Hallen er designet slik at den matcher bygningene som ligger rundt på industriområdet, den er 10×25 m med 4 meter i sidehøyde og med en 1 port i hver gavl. Bygningen benyttes til oppbevaring av lifter m.m. Våre plasthaller fungerer utmerket til industrihaller, lagerhaller og bulklager for å nevne noen bruksområder.