Vi ser proffere ut med pop-up teltet fra O.B.Wiik | O.B.Wiik AS Skip to content

Vi ser proffere ut med pop-up teltet fra O.B.Wiik

Når Rygge skytterlag drar på stevne tar de alltid med seg det praktiske teltet med logo i bagasjerommet.

Et telt med mange muligheter

En rask prat med Alf Kristian Tollefsrød, en av skytterne ved Rygge skytterlag, avslører hvor allsidig pop-up-teltene til O.B.Wiik faktisk er. Blant annet bruker de teltet til skifte klær i hvis det regner, og det passer utmerket til dugnadssalg og laserskyting for unge mennesker som vil prøve skyting. Dessuten bruker de teltet for å vise seg frem:
– Det nye teltet vi har fått har blitt kjempestilig, forklarer Tollefsrød. – Det gjør oss mer synlig på stevner slik at vi både kan øke rekruteringen og se mer proffe ut overfor andre skyttere.

Pop-up-teltet er ideelt for foreninger og lag, enten man driver med idrett, politikk eller andre aktiviteter og arrangementer. De leveres i et utvalg forskjellige farger, men kan også bestilles med full print av ditt designoppsett på både vegger og tak. Hvor mange vegger du trenger er opp til deg, og teltene kan naturligvis utstyres med vinduer, halve vegger eller dørløsninger.

Kvalitet i fokus

Målet med pop-up teltet var å designe et produkt som var lett å montere og ta med seg, men kvaliteten skulle aldri ofres. Tvert imot kan du føle deg trygg på at pop-up-teltet vil vare lenge. Aluminiumsrammen tåler mye på tross av den lave vekten, og duken i tak og vegger er flammehemmende, UV-behandlet og impregnert.

Enkelt å sette opp – enkelt å ta med seg

Ved siden av de solide materialene er pop-up-teltenes store styrke at de er så lette å ha med å gjøre, både med tanke på montering og transport:

– Det er enkelt å ta av og på vegger, det går fort å slå det sammen og det er lett å ha med seg, kommenterer trener Knut Arne Tollefsrød. – Teltet tar minimalt med plass, og det er helt fantastisk når vi er ute og reiser på cuper og den slags sammen.

Mange ulike varianter

Pop-up teltene fås i mange størrelser, fra 1,5×1,5m og helt opp til 4x8m (profftelt). Selv for det aller største teltet er ikke rammevekten mer enn 60kg, og den minste rammen veier så lite som 13 kg!

Ved behov kan man feste diverse tilbehør til teltet, som takrenner, plastgulv, avstivere, utsalgsdisker og så videre. Den fulle prislisten finner du her, sammen med en rekke referanser og eksempler på pop-up-telt brukt i ulike sammenhenger.

Dersom du kun trenger telt i en begrenset periode tilbyr vi dessuten utleie av pop-up telt som en del av vårt rike sortiment innen event-utleie. O.B.Wiik har lang erfaring med alt fra små arrangementer til store festivaler, og kan hjelpe deg med det aller meste du vil trenge som arrangør. Ta kontakt så ser vi på det sammen.