WiikHaller til Estland | O.B.Wiik AS Skip to content

WiikHaller til Estland

O.B. Wiik har nylig installert to lagerhaller på 28×65 meter, og en lagerhall 28×45 meter til en av våre kunder i Estland. De tre konstruksjonene med 8 meter utvendig sidevegghøyde som dekker ca. 5000m2, brukes til lagring av forskjellige artikler pakket i kundens standard stablebare paller på 1×1, 20×2, 20 meter.

Vår tekniske avdeling og designteam har hjulpet til med å lage skisser for å visualisere hvordan man kan best mulig utnytte det indre rommet. Det gjør det enklere for kundene å forstå hvordan sluttresultatet vil bli, og se hvilken praktisk verdi løsningen har.

Disse hallene har vi levert med dører, ventilasjonssystem og LED-belysningssystem både innvendig og utvendig. I dette tilfellet har vi bitt enige om en femåring leiekontrakt med opsjon på å forlenge avtalen.

Har du behov for å lagre noe under tak? Vi kan hjelpe deg, enten du vil eie eller leie. Våre WiikHaller er svært fleksible, og kan enkelt flyttes eller bygges på hvis lagerbehovet øker. De har mange bruksområder, og kan tilpasses dine behov. Ta kontakt med oss så finner vi sammen en løsning som fungerer for deg.